Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818
Назва: | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба |
Інші назви: | Ginger in bakery production technology |
Автори: | Сеник, М. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Senyk, M. Kravcheniuk, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сеник М. Б. Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба / М. Б. Сеник, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Senyk M., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia shavlii dlia pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti khliba [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 95 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664.6 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 95 |
Початкова сторінка: | 95 |
Кінцева сторінка: | 95 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.pdf | 275,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.djvu | 18,93 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95__COVER.png | 444,47 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.