Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818
Tytuł: | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба |
Inne tytuły: | Ginger in bakery production technology |
Authors: | Сеник, М. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Senyk, M. Kravcheniuk, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сеник М. Б. Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба / М. Б. Сеник, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Senyk M., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia shavlii dlia pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti khliba [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 95 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.6 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 95 |
Główna strona: | 95 |
Strona końcowa: | 95 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.pdf | 275,03 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.djvu | 18,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95__COVER.png | 444,47 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi