このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818
| タイトル: | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба |
| その他のタイトル: | Ginger in bakery production technology |
| 著者: | Сеник, М. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Senyk, M. Kravcheniuk, K. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сеник М. Б. Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба / М. Б. Сеник, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Senyk M., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia shavlii dlia pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti khliba [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 95 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 28-9月-2023 |
| Date of entry: | 21-11月-2023 |
| 出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 95 |
| Start page: | 95 |
| End page: | 95 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.pdf | 275,03 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.djvu | 18,93 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95__COVER.png | 444,47 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。