Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818

ชื่อเรื่อง: Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Ginger in bakery production technology
ผู้แต่ง: Сеник, М. Б.
Кравченюк, Христина Юріївна
Senyk, M.
Kravcheniuk, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сеник М. Б. Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба / М. Б. Сеник, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 95. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Senyk M., Kravcheniuk K. (2023) Vykorystannia shavlii dlia pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti khliba [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 95 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 28-กัน-2023
Date of entry: 21-พฤศ-2023
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 95
Start page: 95
End page: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42818
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.pdf275,03 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95.djvu18,93 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2023_Senyk_M-Ginger_in_bakery_production_technology_95__COVER.png444,47 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น