Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
Назва: | Інновації у приготування страв |
Інші назви: | Innovations in cooking |
Автори: | Лялик, Анастасія Тарасівна Добровольська, С. Я. Lialyk, A. Dobrovolska, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна |
Бібліографічний опис: | Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
Bibliographic description: | Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 640.4 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 118-119 |
Початкова сторінка: | 118 |
Кінцева сторінка: | 119 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
Перелік літератури: | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
References: | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.pdf | 542,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.djvu | 29,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119__COVER.png | 451,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.