Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831

Title: Інновації у приготування страв
Other Titles: Innovations in cooking
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Добровольська, С. Я.
Lialyk, A.
Dobrovolska, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-sze-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 640.4
Number of pages: 2
Page range: 118-119
Start page: 118
End page: 119
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL for reference material: https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
References (Ukraine): 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
References (International): 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!