Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
| Tytuł: | Інновації у приготування страв |
| Inne tytuły: | Innovations in cooking |
| Authors: | Лялик, Анастасія Тарасівна Добровольська, С. Я. Lialyk, A. Dobrovolska, S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Bibliographic description (International): | Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 28-wrz-2023 |
| Date of entry: | 21-lis-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 640.4 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 118-119 |
| Główna strona: | 118 |
| Strona końcowa: | 119 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Związane URL literatura: | https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| References: | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.pdf | 542,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.djvu | 29,12 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119__COVER.png | 451,83 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi