Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831

Tytuł: Інновації у приготування страв
Inne tytuły: Innovations in cooking
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Добровольська, С. Я.
Lialyk, A.
Dobrovolska, S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
Cytat: Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic description: Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 640.4
Strony: 2
Zakres stron: 118-119
Główna strona: 118
Strona końcowa: 119
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Związane URL literatura: https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
References: 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi