Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831

Назва: Інновації у приготування страв
Інші назви: Innovations in cooking
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Добровольська, С. Я.
Lialyk, A.
Dobrovolska, S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
Бібліографічний опис: Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic description: Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 640.4
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 118-119
Початкова сторінка: 118
Кінцева сторінка: 119
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
Перелік літератури: 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
References: 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.