霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
| Title: | Інновації у приготування страв |
| Other Titles: | Innovations in cooking |
| Authors: | Лялик, Анастасія Тарасівна Добровольська, С. Я. Lialyk, A. Dobrovolska, S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Bibliographic description (International): | Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 28-九月-2023 |
| Date of entry: | 21-十一月-2023 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 640.4 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 118-119 |
| Start page: | 118 |
| End page: | 119 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| URL for reference material: | https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| References (Ukraine): | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| References (International): | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.pdf | 542,66 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.djvu | 29,12 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119__COVER.png | 451,83 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.