Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorДобровольська, С. Я.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.contributor.authorDobrovolska, S.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831-
dc.format.extent118-119
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
dc.relation.urihttp://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.urihttp://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.relation.urihttps://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
dc.titleІнновації у приготування страв
dc.title.alternativeInnovations in cooking
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc640.4
dc.relation.references1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
dc.relation.references2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
dc.relation.references3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.references4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.relation.references5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
dc.relation.referencesen1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
dc.relation.referencesen2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain
dc.relation.referencesen3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
dc.relation.referencesen4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
dc.relation.referencesen5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/
dc.identifier.citationenLialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationГалицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage118
dc.citation.epage119
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.