Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Добровольська, С. Я. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Dobrovolska, S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Інновації у приготування страв / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 118–119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42831 | - |
dc.format.extent | 118-119 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain | |
dc.relation.uri | http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.uri | http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.relation.uri | https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ | |
dc.title | Інновації у приготування страв | |
dc.title.alternative | Innovations in cooking | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 640.4 | |
dc.relation.references | 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. | |
dc.relation.references | 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain | |
dc.relation.references | 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.references | 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.relation.references | 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ | |
dc.relation.referencesen | 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V. | |
dc.relation.referencesen | 2. https://www.linkedin.com/pulse/innovations-food-preparation-technology-david-cain | |
dc.relation.referencesen | 3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html | |
dc.relation.referencesen | 4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html | |
dc.relation.referencesen | 5. https://empiredrying.com/food-industry-innovation-and-trends/ | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Dobrovolska S. (2023) Innovatsii u pryhotuvannia strav [Innovations in cooking]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 118-119 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 118 | |
dc.citation.epage | 119 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.pdf | 542,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119.djvu | 29,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Innovations_in_cooking_118-119__COVER.png | 451,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.