Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778

Назва: Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну
Інші назви: Bioactive phosphopeptides from β-casein
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Череватий, М. М.
Yukalo, V.
Storozh, L.
Cherevatyy, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Юкало В. Г. Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, М. М. Череватий // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Yukalo V., Storozh L., Cherevatyy M. (2023) Bioaktyvni fosfopeptydy z b-kazeinu [Bioactive phosphopeptides from β-casein]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 35 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 577.112.083
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 35
Початкова сторінка: 35
Кінцева сторінка: 35
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, № 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
4. Юкало В., Сторож Л. Выделение фосфопептидов из общего казеина и его фракций. Maisto chemija ir technologija. 2013. Т. 47 № 2. Р. 32–40.
References: 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, No 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
4. Iukalo V., Storozh L. Vydelenie fosfopeptidov iz obshcheho kazeina i eho fraktsii. Maisto chemija ir technologija. 2013. V. 47 No 2. R. 32–40.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.