Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778

Pealkiri: Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну
Teised pealkirjad: Bioactive phosphopeptides from β-casein
Autor: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Череватий, М. М.
Yukalo, V.
Storozh, L.
Cherevatyy, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, М. М. Череватий // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Cherevatyy M. (2023) Bioaktyvni fosfopeptydy z b-kazeinu [Bioactive phosphopeptides from β-casein]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 35 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 28-sep-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 577.112.083
Number of pages: 1
Page range: 35
Start page: 35
End page: 35
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, № 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
4. Юкало В., Сторож Л. Выделение фосфопептидов из общего казеина и его фракций. Maisto chemija ir technologija. 2013. Т. 47 № 2. Р. 32–40.
References (International): 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, No 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
4. Iukalo V., Storozh L. Vydelenie fosfopeptidov iz obshcheho kazeina i eho fraktsii. Maisto chemija ir technologija. 2013. V. 47 No 2. R. 32–40.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.