Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778

Tytuł: Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну
Inne tytuły: Bioactive phosphopeptides from β-casein
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Череватий, М. М.
Yukalo, V.
Storozh, L.
Cherevatyy, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, М. М. Череватий // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 35. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Cherevatyy M. (2023) Bioaktyvni fosfopeptydy z b-kazeinu [Bioactive phosphopeptides from β-casein]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 35 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 577.112.083
Strony: 1
Zakres stron: 35
Główna strona: 35
Strona końcowa: 35
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42778
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, № 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
4. Юкало В., Сторож Л. Выделение фосфопептидов из общего казеина и его фракций. Maisto chemija ir technologija. 2013. Т. 47 № 2. Р. 32–40.
References: 1. Mellander O. The physiological importance of the casein phosphopeptide calcium salts II. Peroral calcium dosage of infants. Acta medica Scandinavica. 1950. Vol. 55, No 5–6. P. 247–255.
2. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
4. Iukalo V., Storozh L. Vydelenie fosfopeptidov iz obshcheho kazeina i eho fraktsii. Maisto chemija ir technologija. 2013. V. 47 No 2. R. 32–40.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi