Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797

Назва: Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт
Інші назви: Hydrogen water as a health and food product
Автори: Плавуцький, Т. Р.
Покотило, Олег Степанович
Plavutsky, T. R.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Плавуцький Т. Р. Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт / Т. Р. Плавуцький, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Plavutsky T. R., Pokotylo O. S. (2023) Vodneva voda yak ozdorovchyi i kharchovyi produkt [Hydrogen water as a health and food product]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 10 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 66.06
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 10
Початкова сторінка: 10
Кінцева сторінка: 10
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals // Nature Medicine. – 2007. – 13. – Р. 688–694.
2. Покотило Олег, Захарчук Іван, Вихованець Борис. Стан і перспективи використання молекулярного водню для спортсменів. Спортивний вісник Придніпров’я. – 2020. - №1. – С. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443.
3. Покотило О.С., Головач П.І., Покотило С.О. Дослідження закономірностей утворення електронодонорної води на основі змін рH і ОВП вод в термосах-іонізаторах-генераторах «LIVING WATER» Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту. Сер. Біол., 2019, № 4 (78). С.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4
References: 1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals, Nature Medicine, 2007, 13, R. 688–694.
2. Pokotylo Oleh, Zakharchuk Ivan, Vykhovanets Borys. Stan i perspektyvy vykorystannia molekuliarnoho vodniu dlia sportsmeniv. Sportyvnyi visnyk Prydniprovia, 2020, No 1, P. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443.
3. Pokotylo O.S., Holovach P.I., Pokotylo S.O. Doslidzhennia zakonomirnostei utvorennia elektronodonornoi vody na osnovi zmin rH i OVP vod v termosakh-ionizatorakh-heneratorakh "LIVING WATER" Nauk. zap. Ternop. nats. ped. un-tu. Ser. Biol., 2019, No 4 (78). P.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.