Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797
Record completo di tutti i metadati
| Campo DC | Valore | Lingua |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Плавуцький, Т. Р. | |
| dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | |
| dc.contributor.author | Plavutsky, T. R. | |
| dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
| dc.date.created | 2023-09-28 | |
| dc.date.issued | 2023-09-28 | |
| dc.identifier.citation | Плавуцький Т. Р. Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт / Т. Р. Плавуцький, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797 | - |
| dc.format.extent | 10 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
| dc.title | Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт | |
| dc.title.alternative | Hydrogen water as a health and food product | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 66.06 | |
| dc.relation.references | 1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals // Nature Medicine. – 2007. – 13. – Р. 688–694. | |
| dc.relation.references | 2. Покотило Олег, Захарчук Іван, Вихованець Борис. Стан і перспективи використання молекулярного водню для спортсменів. Спортивний вісник Придніпров’я. – 2020. - №1. – С. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443. | |
| dc.relation.references | 3. Покотило О.С., Головач П.І., Покотило С.О. Дослідження закономірностей утворення електронодонорної води на основі змін рH і ОВП вод в термосах-іонізаторах-генераторах «LIVING WATER» Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту. Сер. Біол., 2019, № 4 (78). С.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4 | |
| dc.relation.referencesen | 1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals, Nature Medicine, 2007, 13, R. 688–694. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Pokotylo Oleh, Zakharchuk Ivan, Vykhovanets Borys. Stan i perspektyvy vykorystannia molekuliarnoho vodniu dlia sportsmeniv. Sportyvnyi visnyk Prydniprovia, 2020, No 1, P. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Pokotylo O.S., Holovach P.I., Pokotylo S.O. Doslidzhennia zakonomirnostei utvorennia elektronodonornoi vody na osnovi zmin rH i OVP vod v termosakh-ionizatorakh-heneratorakh "LIVING WATER" Nauk. zap. Ternop. nats. ped. un-tu. Ser. Biol., 2019, No 4 (78). P.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4 | |
| dc.identifier.citationen | Plavutsky T. R., Pokotylo O. S. (2023) Vodneva voda yak ozdorovchyi i kharchovyi produkt [Hydrogen water as a health and food product]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 10 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 10 | |
| dc.citation.epage | 10 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Plavutsky_T_R-Hydrogen_water_as_a_health_10.pdf | 340,83 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Plavutsky_T_R-Hydrogen_water_as_a_health_10.djvu | 22,31 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Plavutsky_T_R-Hydrogen_water_as_a_health_10__COVER.png | 488,76 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.