Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorПлавуцький, Т. Р.
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович
dc.contributor.authorPlavutsky, T. R.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationПлавуцький Т. Р. Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт / Т. Р. Плавуцький, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 10. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42797-
dc.format.extent10
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleВоднева вода як оздоровчий і харчовий продукт
dc.title.alternativeHydrogen water as a health and food product
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc66.06
dc.relation.references1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals // Nature Medicine. – 2007. – 13. – Р. 688–694.
dc.relation.references2. Покотило Олег, Захарчук Іван, Вихованець Борис. Стан і перспективи використання молекулярного водню для спортсменів. Спортивний вісник Придніпров’я. – 2020. - №1. – С. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443.
dc.relation.references3. Покотило О.С., Головач П.І., Покотило С.О. Дослідження закономірностей утворення електронодонорної води на основі змін рH і ОВП вод в термосах-іонізаторах-генераторах «LIVING WATER» Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту. Сер. Біол., 2019, № 4 (78). С.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4
dc.relation.referencesen1. Ohsawa I., Ishikawa M., Takahashi K., Watanabe M., Nishimaki K., Yamagata K., Katsura K., Katayama Y., Asoh S., Ohta S. Hydrogen acts as a therapeutic antioxidant, selectively reducing cytotoxic oxygen radicals, Nature Medicine, 2007, 13, R. 688–694.
dc.relation.referencesen2. Pokotylo Oleh, Zakharchuk Ivan, Vykhovanets Borys. Stan i perspektyvy vykorystannia molekuliarnoho vodniu dlia sportsmeniv. Sportyvnyi visnyk Prydniprovia, 2020, No 1, P. 443-450. DOI:10.32540/2071-1476-2019-1-443.
dc.relation.referencesen3. Pokotylo O.S., Holovach P.I., Pokotylo S.O. Doslidzhennia zakonomirnostei utvorennia elektronodonornoi vody na osnovi zmin rH i OVP vod v termosakh-ionizatorakh-heneratorakh "LIVING WATER" Nauk. zap. Ternop. nats. ped. un-tu. Ser. Biol., 2019, No 4 (78). P.24-29. DOI.10.25128/2078-2357.19.4.4
dc.identifier.citationenPlavutsky T. R., Pokotylo O. S. (2023) Vodneva voda yak ozdorovchyi i kharchovyi produkt [Hydrogen water as a health and food product]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 10 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage10
dc.citation.epage10
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!