Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805
Назва: | Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів |
Інші назви: | Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products |
Автори: | Карпик, Галина Вікторівна Чернега, А. В. Karpyk, G. V. Cherneha, A. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, А. В. Чернега // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Karpyk G. V., Cherneha A. V. (2023) Fistashkovyi horikh yak zaminnyk tvarynnykh zhyriv u retsepturi zdobnykh boroshnianykh vyrobiv [Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 81 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 81 |
Початкова сторінка: | 81 |
Кінцева сторінка: | 81 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Пашова Н. В. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба / Н.В. Пашова, Г. І. Волощук, Н. М. Грегірчак, Г. В. Карпик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 139-147. 2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77 |
References: | 1. Pashova N. V. Vplyv boroshna znezhyrenoho nasinnia oliinykh kultur ta poroshku topinambura na yakist ta bezpechnist zhytnoho khliba, N.V. Pashova, H. I. Voloshchuk, N. M. Hrehirchak, H. V. Karpyk, Prodovolchi resursy, 2018, No 11, P. 139-147. 2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81.pdf | 384,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81.djvu | 19,1 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81__COVER.png | 450,17 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.