Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805
Teitl: | Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів |
Teitlau Eraill: | Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products |
Awduron: | Карпик, Галина Вікторівна Чернега, А. В. Karpyk, G. V. Cherneha, A. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, А. В. Чернега // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Karpyk G. V., Cherneha A. V. (2023) Fistashkovyi horikh yak zaminnyk tvarynnykh zhyriv u retsepturi zdobnykh boroshnianykh vyrobiv [Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 81 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Dyddiad Cyhoeddi: | 28-Sep-2023 |
Date of entry: | 21-Nov-2023 |
Cyhoeddwr: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 81 |
Start page: | 81 |
End page: | 81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Пашова Н. В. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба / Н.В. Пашова, Г. І. Волощук, Н. М. Грегірчак, Г. В. Карпик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 139-147. 2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77 |
References (International): | 1. Pashova N. V. Vplyv boroshna znezhyrenoho nasinnia oliinykh kultur ta poroshku topinambura na yakist ta bezpechnist zhytnoho khliba, N.V. Pashova, H. I. Voloshchuk, N. M. Hrehirchak, H. V. Karpyk, Prodovolchi resursy, 2018, No 11, P. 139-147. 2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77 |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81.pdf | 384,24 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81.djvu | 19,1 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Pistachio_nut_as_a_substitute_81__COVER.png | 450,17 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.