Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805

Název: Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів
Další názvy: Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products
Autoři: Карпик, Галина Вікторівна
Чернега, А. В.
Karpyk, G. V.
Cherneha, A. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, А. В. Чернега // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Karpyk G. V., Cherneha A. V. (2023) Fistashkovyi horikh yak zaminnyk tvarynnykh zhyriv u retsepturi zdobnykh boroshnianykh vyrobiv [Pistachio nut as a substitute for animal fats in the recipe of flour products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 81 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 28-zář-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 81
Start page: 81
End page: 81
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42805
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Пашова Н. В. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба / Н.В. Пашова, Г. І. Волощук, Н. М. Грегірчак, Г. В. Карпик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 139-147.
2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77
References (International): 1. Pashova N. V. Vplyv boroshna znezhyrenoho nasinnia oliinykh kultur ta poroshku topinambura na yakist ta bezpechnist zhytnoho khliba, N.V. Pashova, H. I. Voloshchuk, N. M. Hrehirchak, H. V. Karpyk, Prodovolchi resursy, 2018, No 11, P. 139-147.
2. Higgs, J., Styles, K., Carughi, A., Roussell, M., Bellisle, F., Elsner, W., & Li, Z. (2021). Plant-based snacking: Research and practical applications of pistachios for health benefits. Journal of Nutritional Science, 10, E87. doi:10.1017/jns.2021.77
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.