Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781
Назва: | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба |
Інші назви: | Sources of increasing the antioxidant properties of bread |
Автори: | Роган, І. Б. Вічко, Олена Іванівна Rogan, I. B. Vichko, O. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Роган І. Б. Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба / І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Dzherela pidvyshchennia antykosydantnykh vlastyvostei khliba [Sources of increasing the antioxidant properties of bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 40 |
Початкова сторінка: | 40 |
Кінцева сторінка: | 40 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. |
References: | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.pdf | 274,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.djvu | 20,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40__COVER.png | 480,65 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.