Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781
Title: | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба |
Other Titles: | Sources of increasing the antioxidant properties of bread |
Authors: | Роган, І. Б. Вічко, Олена Іванівна Rogan, I. B. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Роган І. Б. Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба / І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Dzherela pidvyshchennia antykosydantnykh vlastyvostei khliba [Sources of increasing the antioxidant properties of bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 28-Σεπ-2023 |
Date of entry: | 21-Νοε-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 40 |
Start page: | 40 |
End page: | 40 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. |
References (International): | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.pdf | 274,7 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.djvu | 20,77 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40__COVER.png | 480,65 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα