Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Роган, І. Б. | |
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | |
dc.contributor.author | Rogan, I. B. | |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Роган І. Б. Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба / І. Б. Роган, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42781 | - |
dc.format.extent | 40 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | |
dc.title.alternative | Sources of increasing the antioxidant properties of bread | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. | |
dc.relation.references | 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. | |
dc.relation.references | 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. | |
dc.relation.referencesen | 1. Rekha, M. N., Chauhan, A. S., Prabhasankar, P., Ramteke, R. S., & Rao, G. V. (2013). Influence of vegetable purees on quality attributes of pastas made from bread wheat (T. aestivum). CyTA-Journal of Food, 11(2), 142-149. | |
dc.relation.referencesen | 2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. | |
dc.relation.referencesen | 3. Brennan, C.S., Victor, K. and Tudorica, C.M. 2004. Inulin-enriched pasta: Effects on textural properties and starch degradation. Food Chemistry, 86: 189–193. | |
dc.identifier.citationen | Rogan I. B., Vichko O. I. (2023) Dzherela pidvyshchennia antykosydantnykh vlastyvostei khliba [Sources of increasing the antioxidant properties of bread]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 40 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 40 | |
dc.citation.epage | 40 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.pdf | 274,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.djvu | 20,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40__COVER.png | 480,65 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.