Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825

Назва: Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті
Інші назви: Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version
Автори: Холмовой, Ю. П.
Лобанов, Г. Г.
Жигадло, Є. В.
Kholmovoi, Yu. P.
Lobanov, G. G.
Gigadlo, E. V.
Приналежність: Донбаська державна машинобудівна академія, Україна
Головное управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Україна
Бібліографічний опис: Холмовой Ю. П. Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті / Ю. П. Холмовой, Г. Г. Лобанов, Є. В. Жигадло // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 106–108. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Kholmovoi Yu. P., Lobanov G. G., Gigadlo E. V. (2023) Vyznachennia kyslotnosti moloka metodom kolorometrychnoho tytruvannia u khronometrychnomu varianti [Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 106-108 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 543.422.7
637.074
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 106-108
Початкова сторінка: 106
Кінцева сторінка: 108
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
Перелік літератури: 1. Скоропадська С.В., Скиба Г.В. Аналіз визначення кислотності пастеризованого молока // Тези Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції аспірантів, молодих науковців та студентів, присвячених Дню науки; Т.1. – http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2018. – 182 с.
References: 1. Skoropadska S.V., Skyba H.V. Analiz vyznachennia kyslotnosti pasteryzovanoho moloka, Tezy Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi onlain-konferentsii aspirantiv, molodykh naukovtsiv ta studentiv, prysviachenykh Dniu nauky; V.1, http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii i fizyky moloka i molochnykh produktiv, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet im. Ivana Puliuia, 2018, 182 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.