このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825
タイトル: | Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті |
その他のタイトル: | Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version |
著者: | Холмовой, Ю. П. Лобанов, Г. Г. Жигадло, Є. В. Kholmovoi, Yu. P. Lobanov, G. G. Gigadlo, E. V. |
Affiliation: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна Головное управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Холмовой Ю. П. Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті / Ю. П. Холмовой, Г. Г. Лобанов, Є. В. Жигадло // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 106–108. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kholmovoi Yu. P., Lobanov G. G., Gigadlo E. V. (2023) Vyznachennia kyslotnosti moloka metodom kolorometrychnoho tytruvannia u khronometrychnomu varianti [Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 106-108 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 28-9月-2023 |
Date of entry: | 21-11月-2023 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 543.422.7 637.074 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 106-108 |
Start page: | 106 |
End page: | 108 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL for reference material: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 |
References (Ukraine): | 1. Скоропадська С.В., Скиба Г.В. Аналіз визначення кислотності пастеризованого молока // Тези Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції аспірантів, молодих науковців та студентів, присвячених Дню науки; Т.1. – http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2018. – 182 с. |
References (International): | 1. Skoropadska S.V., Skyba H.V. Analiz vyznachennia kyslotnosti pasteryzovanoho moloka, Tezy Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi onlain-konferentsii aspirantiv, molodykh naukovtsiv ta studentiv, prysviachenykh Dniu nauky; V.1, http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii i fizyky moloka i molochnykh produktiv, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet im. Ivana Puliuia, 2018, 182 p. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.pdf | 981,15 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.djvu | 118,81 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108__COVER.png | 1,23 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。