Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холмовой, Ю. П. | |
dc.contributor.author | Лобанов, Г. Г. | |
dc.contributor.author | Жигадло, Є. В. | |
dc.contributor.author | Kholmovoi, Yu. P. | |
dc.contributor.author | Lobanov, G. G. | |
dc.contributor.author | Gigadlo, E. V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Холмовой Ю. П. Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті / Ю. П. Холмовой, Г. Г. Лобанов, Є. В. Жигадло // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 106–108. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825 | - |
dc.format.extent | 106-108 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 | |
dc.title | Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті | |
dc.title.alternative | Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 543.422.7 | |
dc.subject.udc | 637.074 | |
dc.relation.references | 1. Скоропадська С.В., Скиба Г.В. Аналіз визначення кислотності пастеризованого молока // Тези Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції аспірантів, молодих науковців та студентів, присвячених Дню науки; Т.1. – http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 | |
dc.relation.references | 2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2018. – 182 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Skoropadska S.V., Skyba H.V. Analiz vyznachennia kyslotnosti pasteryzovanoho moloka, Tezy Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi onlain-konferentsii aspirantiv, molodykh naukovtsiv ta studentiv, prysviachenykh Dniu nauky; V.1, http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 | |
dc.relation.referencesen | 2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii i fizyky moloka i molochnykh produktiv, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet im. Ivana Puliuia, 2018, 182 p. | |
dc.identifier.citationen | Kholmovoi Yu. P., Lobanov G. G., Gigadlo E. V. (2023) Vyznachennia kyslotnosti moloka metodom kolorometrychnoho tytruvannia u khronometrychnomu varianti [Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 106-108 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Головное управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 106 | |
dc.citation.epage | 108 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.pdf | 981,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.djvu | 118,81 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.