Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХолмовой, Ю. П.
dc.contributor.authorЛобанов, Г. Г.
dc.contributor.authorЖигадло, Є. В.
dc.contributor.authorKholmovoi, Yu. P.
dc.contributor.authorLobanov, G. G.
dc.contributor.authorGigadlo, E. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationХолмовой Ю. П. Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті / Ю. П. Холмовой, Г. Г. Лобанов, Є. В. Жигадло // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 106–108. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825-
dc.format.extent106-108
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
dc.titleВизначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті
dc.title.alternativeDetermination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc543.422.7
dc.subject.udc637.074
dc.relation.references1. Скоропадська С.В., Скиба Г.В. Аналіз визначення кислотності пастеризованого молока // Тези Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції аспірантів, молодих науковців та студентів, присвячених Дню науки; Т.1. – http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
dc.relation.references2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2018. – 182 с.
dc.relation.referencesen1. Skoropadska S.V., Skyba H.V. Analiz vyznachennia kyslotnosti pasteryzovanoho moloka, Tezy Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi onlain-konferentsii aspirantiv, molodykh naukovtsiv ta studentiv, prysviachenykh Dniu nauky; V.1, http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573
dc.relation.referencesen2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii i fizyky moloka i molochnykh produktiv, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet im. Ivana Puliuia, 2018, 182 p.
dc.identifier.citationenKholmovoi Yu. P., Lobanov G. G., Gigadlo E. V. (2023) Vyznachennia kyslotnosti moloka metodom kolorometrychnoho tytruvannia u khronometrychnomu varianti [Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 106-108 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДонбаська державна машинобудівна академія, Україна
dc.contributor.affiliationГоловное управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage106
dc.citation.epage108
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.