Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825
Tytuł: | Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті |
Inne tytuły: | Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version |
Authors: | Холмовой, Ю. П. Лобанов, Г. Г. Жигадло, Є. В. Kholmovoi, Yu. P. Lobanov, G. G. Gigadlo, E. V. |
Akcesoria: | Донбаська державна машинобудівна академія, Україна Головное управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Україна |
Cytat: | Холмовой Ю. П. Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті / Ю. П. Холмовой, Г. Г. Лобанов, Є. В. Жигадло // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 106–108. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Kholmovoi Yu. P., Lobanov G. G., Gigadlo E. V. (2023) Vyznachennia kyslotnosti moloka metodom kolorometrychnoho tytruvannia u khronometrychnomu varianti [Determination of the acidity of milk by colorimetric titration in the chronometric version]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 106-108 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 543.422.7 637.074 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 106-108 |
Główna strona: | 106 |
Strona końcowa: | 108 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42825 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Związane URL literatura: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Скоропадська С.В., Скиба Г.В. Аналіз визначення кислотності пастеризованого молока // Тези Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції аспірантів, молодих науковців та студентів, присвячених Дню науки; Т.1. – http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2018. – 182 с. |
References: | 1. Skoropadska S.V., Skyba H.V. Analiz vyznachennia kyslotnosti pasteryzovanoho moloka, Tezy Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi onlain-konferentsii aspirantiv, molodykh naukovtsiv ta studentiv, prysviachenykh Dniu nauky; V.1, http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/573 2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii i fizyky moloka i molochnykh produktiv, Ternopil: Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet im. Ivana Puliuia, 2018, 182 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.pdf | 981,15 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108.djvu | 118,81 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Kholmovoi_Yu_P-Determination_of_the_106-108__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi