Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815
Назва: | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів |
Інші назви: | Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products |
Автори: | Дзюрбас, Л. С. Dzurbas, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя |
Бібліографічний опис: | Дзюрбас Л. С. Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів / Л. С. Дзюрбас // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 91–92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Dzurbas L. (2023) Probiotychni mikroorhanizmy, yaki vykorystovuiutsia v tekhnolohii vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv [Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 91-92 |
Початкова сторінка: | 91 |
Кінцева сторінка: | 92 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.pdf | 460,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.djvu | 36,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92__COVER.png | 431,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.