Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815

Назва: Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів
Інші назви: Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products
Автори: Дзюрбас, Л. С.
Dzurbas, L.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Бібліографічний опис: Дзюрбас Л. С. Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів / Л. С. Дзюрбас // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 91–92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Dzurbas L. (2023) Probiotychni mikroorhanizmy, yaki vykorystovuiutsia v tekhnolohii vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv [Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 91-92 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 91-92
Початкова сторінка: 91
Кінцева сторінка: 92
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.