Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815
| Titre: | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів |
| Autre(s) titre(s): | Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products |
| Auteur(s): | Дзюрбас, Л. С. Dzurbas, L. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дзюрбас Л. С. Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів / Л. С. Дзюрбас // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 91–92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Dzurbas L. (2023) Probiotychni mikroorhanizmy, yaki vykorystovuiutsia v tekhnolohii vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv [Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Date de publication: | 28-sep-2023 |
| Date of entry: | 21-nov-2023 |
| Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 91-92 |
| Start page: | 91 |
| End page: | 92 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.pdf | 460,4 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.djvu | 36,77 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92__COVER.png | 431,28 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.