Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815

Titolo: Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів
Titoli alternativi: Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products
Autori: Дзюрбас, Л. С.
Dzurbas, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Дзюрбас Л. С. Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів / Л. С. Дзюрбас // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 91–92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Dzurbas L. (2023) Probiotychni mikroorhanizmy, yaki vykorystovuiutsia v tekhnolohii vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv [Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 91-92 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 28-set-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Editore: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 91-92
Start page: 91
End page: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.