Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815
Titolo: | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів |
Titoli alternativi: | Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products |
Autori: | Дзюрбас, Л. С. Dzurbas, L. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Дзюрбас Л. С. Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів / Л. С. Дзюрбас // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 91–92. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Dzurbas L. (2023) Probiotychni mikroorhanizmy, yaki vykorystovuiutsia v tekhnolohii vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv [Probiotic microorganisms used in the production technology of fermented milk products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 28-set-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 91-92 |
Start page: | 91 |
End page: | 92 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42815 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.pdf | 460,4 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92.djvu | 36,77 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPFSI_2023_Dzurbas_L-Probiotic_microorganisms_91-92__COVER.png | 431,28 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.