Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827
Назва: | Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну |
Інші назви: | Mathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine |
Автори: | Марценюк, В. П. Багрій-Заяць, О. А. Сверстюк, Андрій Степанович Климук, Н. Я. Кравець, Н. О. Кучвара, О. М. Martseniuk, V. P. Bahrii-Zaiats, O. A. Sverstiuk, A. S. Klymuk, N. Ja. Kravets, N. O. Kuchvara, O. M. |
Приналежність: | Університет в Бєльсько-Бялій, вул. Willowa, 2, Бєльсько-Бяла, 43-309, Польща Тернопільский національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, вул. Руська, 12, Тернопіль, 46001, Україна |
Бібліографічний опис: | Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну / В. П. Марценюк, О. А. Багрій-Заяць, А. С. Сверстюк, Н. Я. Климук, Н. О. Кравець, О. М. Кучвара // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 111–114. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Martseniuk V. P., Bahrii-Zaiats O. A., Sverstiuk A. S., Klymuk N. Ja., Kravets N. O., Kuchvara O. M. (2023) Matematychne modeliuvannia vidhuku potentsiometrychnoho biosensora dlia vyznachennia α-chakoninu [Mathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 111-114 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 004 94 53 616-073 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 111-114 |
Початкова сторінка: | 111 |
Кінцева сторінка: | 114 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics.- 2003.- 18.- P. 1047-1053. 2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B.- 2004.- 103.- P. 416-422. |
References: | 1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics, 2003, 18, P. 1047-1053. 2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B, 2004, 103, P. 416-422. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Martseniuk_V_P-Mathematical_modeling_111-114.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Martseniuk_V_P-Mathematical_modeling_111-114.djvu | 209,02 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Martseniuk_V_P-Mathematical_modeling_111-114__COVER.png | 398,79 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.