Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorМарценюк, В. П.-
dc.contributor.authorБагрій-Заяць, О. А.-
dc.contributor.authorСверстюк, Андрій Степанович-
dc.contributor.authorКлимук, Н. Я.-
dc.contributor.authorКравець, Н. О.-
dc.contributor.authorКучвара, О. М.-
dc.contributor.authorMartseniuk, V. P.-
dc.contributor.authorBahrii-Zaiats, O. A.-
dc.contributor.authorSverstiuk, A. S.-
dc.contributor.authorKlymuk, N. Ja.-
dc.contributor.authorKravets, N. O.-
dc.contributor.authorKuchvara, O. M.-
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року-
dc.coverage.temporal28-29 September 2023-
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28-
dc.date.issued2023-09-28-
dc.identifier.citationМатематичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну / В. П. Марценюк, О. А. Багрій-Заяць, А. С. Сверстюк, Н. Я. Климук, Н. О. Кравець, О. М. Кучвара // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 111–114. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).-
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827-
dc.format.extent111-114-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023-
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023-
dc.titleМатематичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну-
dc.title.alternativeMathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023-
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages4-
dc.subject.udc004-
dc.subject.udc94-
dc.subject.udc53-
dc.subject.udc616-073-
dc.relation.references1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics.- 2003.- 18.- P. 1047-1053.-
dc.relation.references2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B.- 2004.- 103.- P. 416-422.-
dc.relation.referencesen1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics, 2003, 18, P. 1047-1053.-
dc.relation.referencesen2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B, 2004, 103, P. 416-422.-
dc.identifier.citationenMartseniuk V. P., Bahrii-Zaiats O. A., Sverstiuk A. S., Klymuk N. Ja., Kravets N. O., Kuchvara O. M. (2023) Matematychne modeliuvannia vidhuku potentsiometrychnoho biosensora dlia vyznachennia α-chakoninu [Mathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 111-114 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationУніверситет в Бєльсько-Бялій, вул. Willowa, 2, Бєльсько-Бяла, 43-309, Польща-
dc.contributor.affiliationТернопільский національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, вул. Руська, 12, Тернопіль, 46001, Україна-
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage111-
dc.citation.epage114-
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.