Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827

Назва: Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну
Інші назви: Mathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine
Автори: Марценюк, В. П.
Багрій-Заяць, О. А.
Сверстюк, Андрій Степанович
Климук, Н. Я.
Кравець, Н. О.
Кучвара, О. М.
Martseniuk, V. P.
Bahrii-Zaiats, O. A.
Sverstiuk, A. S.
Klymuk, N. Ja.
Kravets, N. O.
Kuchvara, O. M.
Приналежність: Університет в Бєльсько-Бялій, вул. Willowa, 2, Бєльсько-Бяла, 43-309, Польща
Тернопільский національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, вул. Руська, 12, Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Математичне моделювання відгуку потенціометричного біосенсора для визначення α-чаконіну / В. П. Марценюк, О. А. Багрій-Заяць, А. С. Сверстюк, Н. Я. Климук, Н. О. Кравець, О. М. Кучвара // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 111–114. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Martseniuk V. P., Bahrii-Zaiats O. A., Sverstiuk A. S., Klymuk N. Ja., Kravets N. O., Kuchvara O. M. (2023) Matematychne modeliuvannia vidhuku potentsiometrychnoho biosensora dlia vyznachennia α-chakoninu [Mathematical modeling of the response of a potentiometric biosensor for the determination of α-chaconine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 111-114 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 004
94
53
616-073
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 111-114
Початкова сторінка: 111
Кінцева сторінка: 114
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42827
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics.- 2003.- 18.- P. 1047-1053.
2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B.- 2004.- 103.- P. 416-422.
References: 1. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, A.V. El’skaya, C.Martelet, N.Jaffrezic-Renault. Development and optimisation of biosensors based on pH-sensitive field effect transistor and cholinesterase for sensitive detection of solanaceous glycoalkaloids. Biosensors & Bioelectronics, 2003, 18, P. 1047-1053.
2. V.N. Arkhypova, S.V. Dzyadevych, A.P. Soldatkin, Y.I. Korpan, A.V. El’skaya, J.-M. Gravoueille, C. Martelet, N. Jaffrezic-Renault. Application of enzyme field effect transistors for fast detection of total glycoalkaloids content in potatoes. Sensors and Actuators B, 2004, 103, P. 416-422.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.