Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783
 
| Назва: | Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні | 
| Інші назви: | Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine | 
| Автори: | Скріль, Ю. А. Швед, О. В. Губрій, З. В. Skril, Yu. Shved, O. V. Hubrii, Z. V. | 
| Приналежність: | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Скріль Ю. А. Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні / Ю. А. Скріль, О. В. Швед, З. В. Губрій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42–44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description: | Skril Yu., Shved O. V., Hubrii Z. V. (2023) Porivnialnyi analiz ta harmonizatsiia kliuchovykh stadii tekhnolohii rozroblennia ta udoskonalennia tverdykh fermentnykh syriv v Ukraini [Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 42-44 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | 
| Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата публікації: | 28-вер-2023 | 
| Дата внесення: | 21-лис-2023 | 
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 | 
| УДК: | 637.3.07 | 
| Кількість сторінок: | 3 | 
| Діапазон сторінок: | 42-44 | 
| Початкова сторінка: | 42 | 
| Кінцева сторінка: | 44 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783 | 
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 | 
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | 
| Перелік літератури: | 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages. 2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ 3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | 
| References: | 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages. 2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ 3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44.pdf | 811,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44.djvu | 53,94 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44__COVER.png | 522,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
