Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783

Tytuł: Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні
Inne tytuły: Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine
Authors: Скріль, Ю. А.
Швед, О. В.
Губрій, З. В.
Skril, Yu.
Shved, O. V.
Hubrii, Z. V.
Akcesoria: Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна
Cytat: Скріль Ю. А. Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні / Ю. А. Скріль, О. В. Швед, З. В. Губрій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42–44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Skril Yu., Shved O. V., Hubrii Z. V. (2023) Porivnialnyi analiz ta harmonizatsiia kliuchovykh stadii tekhnolohii rozroblennia ta udoskonalennia tverdykh fermentnykh syriv v Ukraini [Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 42-44 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.3.07
Strony: 3
Zakres stron: 42-44
Główna strona: 42
Strona końcowa: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Związane URL literatura: https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
Wykaz piśmiennictwa: 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
References: 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi