Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скріль, Ю. А. | |
dc.contributor.author | Швед, О. В. | |
dc.contributor.author | Губрій, З. В. | |
dc.contributor.author | Skril, Yu. | |
dc.contributor.author | Shved, O. V. | |
dc.contributor.author | Hubrii, Z. V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Скріль Ю. А. Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні / Ю. А. Скріль, О. В. Швед, З. В. Губрій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42–44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783 | - |
dc.format.extent | 42-44 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ | |
dc.relation.uri | https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | |
dc.title | Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні | |
dc.title.alternative | Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 637.3.07 | |
dc.relation.references | 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages. | |
dc.relation.references | 2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ | |
dc.relation.references | 3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | |
dc.relation.referencesen | 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages. | |
dc.relation.referencesen | 2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/ | |
dc.relation.referencesen | 3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf | |
dc.identifier.citationen | Skril Yu., Shved O. V., Hubrii Z. V. (2023) Porivnialnyi analiz ta harmonizatsiia kliuchovykh stadii tekhnolohii rozroblennia ta udoskonalennia tverdykh fermentnykh syriv v Ukraini [Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 42-44 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 42 | |
dc.citation.epage | 44 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44.pdf | 811,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44.djvu | 53,94 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Skril_Yu-Comparative_analysis_and_harmonization_42-44__COVER.png | 522,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.