Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкріль, Ю. А.
dc.contributor.authorШвед, О. В.
dc.contributor.authorГубрій, З. В.
dc.contributor.authorSkril, Yu.
dc.contributor.authorShved, O. V.
dc.contributor.authorHubrii, Z. V.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:14Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationСкріль Ю. А. Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні / Ю. А. Скріль, О. В. Швед, З. В. Губрій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42–44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783-
dc.format.extent42-44
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
dc.relation.urihttps://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
dc.titleПорівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні
dc.title.alternativeComparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc637.3.07
dc.relation.references1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
dc.relation.references2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
dc.relation.references3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
dc.relation.referencesen1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
dc.relation.referencesen2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
dc.relation.referencesen3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
dc.identifier.citationenSkril Yu., Shved O. V., Hubrii Z. V. (2023) Porivnialnyi analiz ta harmonizatsiia kliuchovykh stadii tekhnolohii rozroblennia ta udoskonalennia tverdykh fermentnykh syriv v Ukraini [Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 42-44 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage42
dc.citation.epage44
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.