Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783

Назва: Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні
Інші назви: Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine
Автори: Скріль, Ю. А.
Швед, О. В.
Губрій, З. В.
Skril, Yu.
Shved, O. V.
Hubrii, Z. V.
Приналежність: Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна
Бібліографічний опис: Скріль Ю. А. Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні / Ю. А. Скріль, О. В. Швед, З. В. Губрій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 42–44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Skril Yu., Shved O. V., Hubrii Z. V. (2023) Porivnialnyi analiz ta harmonizatsiia kliuchovykh stadii tekhnolohii rozroblennia ta udoskonalennia tverdykh fermentnykh syriv v Ukraini [Comparative analysis and harmonization of the key stages of the development and improvement of solid fermented cheese technology in Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 42-44 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.3.07
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 42-44
Початкова сторінка: 42
Кінцева сторінка: 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42783
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
Перелік літератури: 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
References: 1. Papademas, Photis; Bintsis, Thomas (Eds.). (2018). Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics. Hoboken, New Jersey: Wiley. 496 pages.
2. https://uadairy.com/vyrobnycztvo-molokoproduktiv-u-2021-roczi/
3. https://biotechnology.kiev.ua/images/BTA/2023/3_2023/SKRIL_3_2023.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.