Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804
Назва: | Розроблення йогурту з алое вера та медом |
Інші назви: | Development of yogurt with aloe vera and honey |
Автори: | Сторож, Людмила Анатоліївна Назарко, Ірина Степанівна Фігуш, Г. В. Storozh, L. Nazarko, I. Figush, G. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сторож Л. А. Розроблення йогурту з алое вера та медом / Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко, Г. В. Фігуш // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 79–80. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Storozh L., Nazarko I., Figush G. (2023) Rozroblennia iohurtu z aloe vera ta medom [Development of yogurt with aloe vera and honey]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 79-80 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.146 138 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 79-80 |
Початкова сторінка: | 79 |
Кінцева сторінка: | 80 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://studfile.net/preview/5594282/ http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf |
Перелік літератури: | 1. Йогурт. Загальні технічні умови. ДСТУ 4343-2004 [Чинний від 01-10-2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 11 с. – (Національний стандарт України). https://studfile.net/preview/5594282/ 2. Сучасний асортимент молочних напоїв http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf |
References: | 1. Yohurt. Zahalni tekhnichni umovy. DSTU 4343-2004 [Chynnyi vid 01-10-2005], Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 11 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy). https://studfile.net/preview/5594282/ 2. Suchasnyi asortyment molochnykh napoiv http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80.pdf | 558,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80.djvu | 34,85 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80__COVER.png | 506,6 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.