Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804

Назва: Розроблення йогурту з алое вера та медом
Інші назви: Development of yogurt with aloe vera and honey
Автори: Сторож, Людмила Анатоліївна
Назарко, Ірина Степанівна
Фігуш, Г. В.
Storozh, L.
Nazarko, I.
Figush, G.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сторож Л. А. Розроблення йогурту з алое вера та медом / Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко, Г. В. Фігуш // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 79–80. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Storozh L., Nazarko I., Figush G. (2023) Rozroblennia iohurtu z aloe vera ta medom [Development of yogurt with aloe vera and honey]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 79-80 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.146
138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 79-80
Початкова сторінка: 79
Кінцева сторінка: 80
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://studfile.net/preview/5594282/
http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Перелік літератури: 1. Йогурт. Загальні технічні умови. ДСТУ 4343-2004 [Чинний від 01-10-2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 11 с. – (Національний стандарт України). https://studfile.net/preview/5594282/
2. Сучасний асортимент молочних напоїв http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
References: 1. Yohurt. Zahalni tekhnichni umovy. DSTU 4343-2004 [Chynnyi vid 01-10-2005], Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 11 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy). https://studfile.net/preview/5594282/
2. Suchasnyi asortyment molochnykh napoiv http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.