Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804

Tytuł: Розроблення йогурту з алое вера та медом
Inne tytuły: Development of yogurt with aloe vera and honey
Authors: Сторож, Людмила Анатоліївна
Назарко, Ірина Степанівна
Фігуш, Г. В.
Storozh, L.
Nazarko, I.
Figush, G.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Сторож Л. А. Розроблення йогурту з алое вера та медом / Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко, Г. В. Фігуш // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 79–80. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Storozh L., Nazarko I., Figush G. (2023) Rozroblennia iohurtu z aloe vera ta medom [Development of yogurt with aloe vera and honey]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 79-80 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.146
138
Strony: 2
Zakres stron: 79-80
Główna strona: 79
Strona końcowa: 80
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Związane URL literatura: https://studfile.net/preview/5594282/
http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Wykaz piśmiennictwa: 1. Йогурт. Загальні технічні умови. ДСТУ 4343-2004 [Чинний від 01-10-2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 11 с. – (Національний стандарт України). https://studfile.net/preview/5594282/
2. Сучасний асортимент молочних напоїв http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
References: 1. Yohurt. Zahalni tekhnichni umovy. DSTU 4343-2004 [Chynnyi vid 01-10-2005], Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 11 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy). https://studfile.net/preview/5594282/
2. Suchasnyi asortyment molochnykh napoiv http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi