Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorФігуш, Г. В.
dc.contributor.authorStorozh, L.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.contributor.authorFigush, G.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationСторож Л. А. Розроблення йогурту з алое вера та медом / Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко, Г. В. Фігуш // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 79–80. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804-
dc.format.extent79-80
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://studfile.net/preview/5594282/
dc.relation.urihttp://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
dc.titleРозроблення йогурту з алое вера та медом
dc.title.alternativeDevelopment of yogurt with aloe vera and honey
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.146
dc.subject.udc138
dc.relation.references1. Йогурт. Загальні технічні умови. ДСТУ 4343-2004 [Чинний від 01-10-2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 11 с. – (Національний стандарт України). https://studfile.net/preview/5594282/
dc.relation.references2. Сучасний асортимент молочних напоїв http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
dc.relation.referencesen1. Yohurt. Zahalni tekhnichni umovy. DSTU 4343-2004 [Chynnyi vid 01-10-2005], Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 11 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy). https://studfile.net/preview/5594282/
dc.relation.referencesen2. Suchasnyi asortyment molochnykh napoiv http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
dc.identifier.citationenStorozh L., Nazarko I., Figush G. (2023) Rozroblennia iohurtu z aloe vera ta medom [Development of yogurt with aloe vera and honey]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 79-80 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage79
dc.citation.epage80
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.