Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804
Fullstendig metadatavisning
| DC Felt | Verdi | Språk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
| dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | |
| dc.contributor.author | Фігуш, Г. В. | |
| dc.contributor.author | Storozh, L. | |
| dc.contributor.author | Nazarko, I. | |
| dc.contributor.author | Figush, G. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:16Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-21T09:06:16Z | - |
| dc.date.created | 2023-09-28 | |
| dc.date.issued | 2023-09-28 | |
| dc.identifier.citation | Сторож Л. А. Розроблення йогурту з алое вера та медом / Людмила Анатоліївна Сторож, Ірина Степанівна Назарко, Г. В. Фігуш // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 79–80. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42804 | - |
| dc.format.extent | 79-80 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
| dc.relation.uri | https://studfile.net/preview/5594282/ | |
| dc.relation.uri | http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf | |
| dc.title | Розроблення йогурту з алое вера та медом | |
| dc.title.alternative | Development of yogurt with aloe vera and honey | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.146 | |
| dc.subject.udc | 138 | |
| dc.relation.references | 1. Йогурт. Загальні технічні умови. ДСТУ 4343-2004 [Чинний від 01-10-2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 11 с. – (Національний стандарт України). https://studfile.net/preview/5594282/ | |
| dc.relation.references | 2. Сучасний асортимент молочних напоїв http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf | |
| dc.relation.referencesen | 1. Yohurt. Zahalni tekhnichni umovy. DSTU 4343-2004 [Chynnyi vid 01-10-2005], Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 11 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy). https://studfile.net/preview/5594282/ | |
| dc.relation.referencesen | 2. Suchasnyi asortyment molochnykh napoiv http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/9438/1/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf | |
| dc.identifier.citationen | Storozh L., Nazarko I., Figush G. (2023) Rozroblennia iohurtu z aloe vera ta medom [Development of yogurt with aloe vera and honey]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 79-80 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 79 | |
| dc.citation.epage | 80 | |
| dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Vises i samlingene: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) | |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80.pdf | 558,15 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80.djvu | 34,85 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| SPFSI_2023_Storozh_L-Development_of_yogurt_with_79-80__COVER.png | 506,6 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright