Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773
Назва: | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України |
Інші назви: | Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine |
Автори: | Лялик, Анастасія Тарасівна Михайлюк, С. Т. Lialyk, A. Mykhailuk, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Лялик А. Т. Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Т. Михайлюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 30–31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Lialyk A., Mykhailuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh sortiv boroshna u khlibopekarskii promyslovosti Ukrainy [Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664.664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 30-31 |
Початкова сторінка: | 30 |
Кінцева сторінка: | 31 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
Перелік літератури: | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
References: | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.pdf | 458,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.djvu | 31,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31__COVER.png | 488,97 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.