Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773

Назва: Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України
Інші назви: Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Михайлюк, С. Т.
Lialyk, A.
Mykhailuk, S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Лялик А. Т. Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Т. Михайлюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 30–31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lialyk A., Mykhailuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh sortiv boroshna u khlibopekarskii promyslovosti Ukrainy [Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664.664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 30-31
Початкова сторінка: 30
Кінцева сторінка: 31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
Перелік літератури: 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
References: 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.