Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorМихайлюк, С. Т.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.contributor.authorMykhailuk, S.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Т. Михайлюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 30–31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773-
dc.format.extent30-31
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
dc.relation.urihttps://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
dc.relation.urihttps://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
dc.relation.urihttps://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
dc.titleВикористання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України
dc.title.alternativeUse of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.664
dc.relation.references1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
dc.relation.references2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
dc.relation.references3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
dc.relation.references4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
dc.relation.referencesen1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/
dc.relation.referencesen2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview
dc.relation.referencesen3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html
dc.relation.referencesen4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients
dc.identifier.citationenLialyk A., Mykhailuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh sortiv boroshna u khlibopekarskii promyslovosti Ukrainy [Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 30-31 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage30
dc.citation.epage31
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.