Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Михайлюк, С. Т. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Mykhailuk, S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Т. Михайлюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 30–31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773 | - |
dc.format.extent | 30-31 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ | |
dc.relation.uri | https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview | |
dc.relation.uri | https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html | |
dc.relation.uri | https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients | |
dc.title | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | |
dc.title.alternative | Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.relation.references | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ | |
dc.relation.references | 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview | |
dc.relation.references | 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html | |
dc.relation.references | 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients | |
dc.relation.referencesen | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ | |
dc.relation.referencesen | 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview | |
dc.relation.referencesen | 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html | |
dc.relation.referencesen | 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Mykhailuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh sortiv boroshna u khlibopekarskii promyslovosti Ukrainy [Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 30-31 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 30 | |
dc.citation.epage | 31 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.pdf | 458,84 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.djvu | 31,49 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31__COVER.png | 488,97 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.