Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773
| Titulua: | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України |
| Beste titulu batzuk: | Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine |
| Egilea: | Лялик, Анастасія Тарасівна Михайлюк, С. Т. Lialyk, A. Mykhailuk, S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Т. Михайлюк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 30–31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Lialyk A., Mykhailuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh sortiv boroshna u khlibopekarskii promyslovosti Ukrainy [Use of non-traditional flour varieties in the bakery industry of Ukraine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Gordailuaren-data: | 28-Sep-2023 |
| Date of entry: | 21-Nov-2023 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664.664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 30-31 |
| Start page: | 30 |
| End page: | 31 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42773 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| URL for reference material: | https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
| References (Ukraine): | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
| References (International): | 1. https://www.vegetariantimes.com/guides/8-alternative-flours-to-get-baking-with/ 2. https://www.webmd.com/food-recipes/ss/slideshow-nonwheat-flours-overview 3. https://edochoc.com.ua/ua/p1424497564-nutovaya-muka-900g.html 4. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/174288/nutrients |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.pdf | 458,84 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31.djvu | 31,49 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| SPFSI_2023_Lialyk_A-Use_of_non_traditional_flour_30-31__COVER.png | 488,97 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.