Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800
| Títol: | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу |
| Altres títols: | Manufacturing bun with purposeful change in composition |
| Autor: | Карпик, Галина Вікторівна Адамішин, О. В. Karpyk, G. V. Adamishyn, O. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу / Галина Вікторівна Карпик, О. В. Адамішин // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 73. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk G. V., Adamishyn O. V. (2023) Vyrobnytstvo bulochky z tsilespriamovanoiu zminoiu skladu [Manufacturing bun with purposeful change in composition]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 73 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data de publicació: | 28-de -2023 |
| Date of entry: | 21-de -2023 |
| Editorial: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664.661 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 73 |
| Start page: | 73 |
| End page: | 73 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.pdf | 275,4 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.djvu | 17,7 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73__COVER.png | 413,77 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.