Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800
Tytuł: | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу |
Inne tytuły: | Manufacturing bun with purposeful change in composition |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Адамішин, О. В. Karpyk, G. V. Adamishyn, O. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Карпик Г. В. Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу / Галина Вікторівна Карпик, О. В. Адамішин // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 73. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Karpyk G. V., Adamishyn O. V. (2023) Vyrobnytstvo bulochky z tsilespriamovanoiu zminoiu skladu [Manufacturing bun with purposeful change in composition]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 73 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 73 |
Główna strona: | 73 |
Strona końcowa: | 73 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.pdf | 275,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.djvu | 17,7 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73__COVER.png | 413,77 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi