Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800
Título : | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу |
Otros títulos : | Manufacturing bun with purposeful change in composition |
Autor : | Карпик, Галина Вікторівна Адамішин, О. В. Karpyk, G. V. Adamishyn, O. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу / Галина Вікторівна Карпик, О. В. Адамішин // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 73. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Karpyk G. V., Adamishyn O. V. (2023) Vyrobnytstvo bulochky z tsilespriamovanoiu zminoiu skladu [Manufacturing bun with purposeful change in composition]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 73 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 73 |
Start page: | 73 |
End page: | 73 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42800 |
ISBN : | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.pdf | 275,4 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73.djvu | 17,7 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2023_Karpyk_G_V-Manufacturing_bun_with_purposeful_73__COVER.png | 413,77 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.