Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819

Назва: Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості
Інші назви: Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry
Автори: Войтович, К.
Voytovych, K.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна
Бібліографічний опис: Войтович К. Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості / К. Войтович // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 13–14. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Voytovych K. (2023) Konservuvannia zakvasok za dopomohoiu zamorozhuvannia v khlibopekarskii promyslovosti [Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 13-14 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664.65
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 13-14
Початкова сторінка: 13
Кінцева сторінка: 14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Давлєтбаєва Н.Б. Теоретичні засади інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: економічні науки. 2015. Випуск 10. Частина 2. С. 77- 80.
2. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Здобутки і перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості України. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2021. № 5. С. 109 – 115.
3. Півоваров О.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва. О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, В.С. Кошулько. Дніпро: ФОП Обдимко О.С. 2022. 407 с.
4. Новікова Н.В., Ряполова І.О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. Технологія легкої і харчової промисловості. Вісник ХНТУ. 2020. № 1(72). Ч. 1. С.117-122.
References: 1. Davlietbaieva N.B. Teoretychni zasady innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Serie: ekonomichni nauky. 2015. Issue 10. Part 2. P. 77- 80.
2. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Zdobutky i perspektyvy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti Ukrainy. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2021. No 5. P. 109 – 115.
3. Pivovarov O.A., Kovalova O.S., Koshulko V.S. Innovatsiinyi inzhynirynh v okremykh haluziakh kharchovoho vyrobnytstva. O.A. Pivovarov, O.S. Kovalova, V.S. Koshulko. Dnipro: FOP Obdymko O.P. 2022. 407 p.
4. Novikova N.V., Riapolova I.O. Problemy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti. Tekhnolohiia lehkoi i kharchovoi promyslovosti. Visnyk KhNTU. 2020. No 1(72). Ch. 1. P.117-122.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.