Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819

Título: Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості
Outros títulos: Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry
Authors: Войтович, К.
Voytovych, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна
Bibliographic description (Ukraine): Войтович К. Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості / К. Войтович // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 13–14. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Voytovych K. (2023) Konservuvannia zakvasok za dopomohoiu zamorozhuvannia v khlibopekarskii promyslovosti [Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 13-14 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.65
Number of pages: 2
Page range: 13-14
Start page: 13
End page: 14
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Давлєтбаєва Н.Б. Теоретичні засади інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: економічні науки. 2015. Випуск 10. Частина 2. С. 77- 80.
2. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Здобутки і перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості України. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2021. № 5. С. 109 – 115.
3. Півоваров О.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва. О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, В.С. Кошулько. Дніпро: ФОП Обдимко О.С. 2022. 407 с.
4. Новікова Н.В., Ряполова І.О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. Технологія легкої і харчової промисловості. Вісник ХНТУ. 2020. № 1(72). Ч. 1. С.117-122.
References (International): 1. Davlietbaieva N.B. Teoretychni zasady innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Serie: ekonomichni nauky. 2015. Issue 10. Part 2. P. 77- 80.
2. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Zdobutky i perspektyvy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti Ukrainy. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2021. No 5. P. 109 – 115.
3. Pivovarov O.A., Kovalova O.S., Koshulko V.S. Innovatsiinyi inzhynirynh v okremykh haluziakh kharchovoho vyrobnytstva. O.A. Pivovarov, O.S. Kovalova, V.S. Koshulko. Dnipro: FOP Obdymko O.P. 2022. 407 p.
4. Novikova N.V., Riapolova I.O. Problemy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti. Tekhnolohiia lehkoi i kharchovoi promyslovosti. Visnyk KhNTU. 2020. No 1(72). Ch. 1. P.117-122.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados