このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787
| タイトル: | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів |
| その他のタイトル: | Prospective application of phytoadditives in bakery technology |
| 著者: | Мультан, Р. О. Вічко, Олена Іванівна Multan, R. O. Vichko, O. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мультан Р. О. Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів / Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47–48. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Innovatsiini mozhlyvosti fitodobavok u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Prospective application of phytoadditives in bakery technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 47-48 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 28-9月-2023 |
| Date of entry: | 21-11月-2023 |
| 出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 47-48 |
| Start page: | 47 |
| End page: | 48 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. 2. Марцінишин С.П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С.П. Марцінишин, О.І.Вічко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 46. |
| References (International): | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. 2. Martsinyshyn S.P. Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky, S.P. Martsinyshyn, O.I.Vichko, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, T. : FOP Palianytsia V. A., 2022, P. 46. |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.pdf | 606,35 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.djvu | 35,76 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48__COVER.png | 468,59 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。