Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мультан, Р. О. | |
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | |
dc.contributor.author | Multan, R. O. | |
dc.contributor.author | Vichko, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:14Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Мультан Р. О. Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів / Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47–48. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787 | - |
dc.format.extent | 47-48 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів | |
dc.title.alternative | Prospective application of phytoadditives in bakery technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. | |
dc.relation.references | 2. Марцінишин С.П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С.П. Марцінишин, О.І.Вічко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 46. | |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Martsinyshyn S.P. Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky, S.P. Martsinyshyn, O.I.Vichko, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, T. : FOP Palianytsia V. A., 2022, P. 46. | |
dc.identifier.citationen | Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Innovatsiini mozhlyvosti fitodobavok u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Prospective application of phytoadditives in bakery technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 47-48 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 47 | |
dc.citation.epage | 48 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.pdf | 606,35 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.djvu | 35,76 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48__COVER.png | 468,59 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.