Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787
Titel: | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів |
Övriga titlar: | Prospective application of phytoadditives in bakery technology |
Författare: | Мультан, Р. О. Вічко, Олена Іванівна Multan, R. O. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мультан Р. О. Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів / Р. О. Мультан, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 47–48. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Multan R. O., Vichko O. I. (2023) Innovatsiini mozhlyvosti fitodobavok u vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [Prospective application of phytoadditives in bakery technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 47-48 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivningsdatum: | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Utgivare: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 47-48 |
Start page: | 47 |
End page: | 48 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42787 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Карпик Г. В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О. В. Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 с. 2. Марцінишин С.П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С.П. Марцінишин, О.І.Вічко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 46. |
References (International): | 1. Karpyk H. V., Vichko O. I., Kopchak N. H., Shved O. V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z RHEUM L. Chemistry, Technology and Application of Substances. Vol. 5, No. 2, 2022, 136-141 p. 2. Martsinyshyn S.P. Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky, S.P. Martsinyshyn, O.I.Vichko, Zbirnyk tez dopovidei Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, T. : FOP Palianytsia V. A., 2022, P. 46. |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.pdf | 606,35 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48.djvu | 35,76 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
SPFSI_2023_Multan_R_O-Prospective_application_47-48__COVER.png | 468,59 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!